Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες




Επίσης θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Αναλυτικότερα για σήμερα Δευτέρα, στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα όπου θα πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στην Κρήτη και τις δυτικής Κυκλάδες και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here