Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ανδρούτσεια 2011

Με μεγάλη επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος "Οδυσσέας Ανδρούτσος"   διοργάνωσε στην ομώνυμη πλατεία των Λιβανατών, την εκδήλωση "Ανδρούτσεια".

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου
"Οδυσσέας Ανδρούτσος"



H όμορφη εκδήλωση, άρχισε με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, από εκπροσώπους τοπικών φορέων & συλλόγων καθώς και του Δήμου.











Μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επιβράβευσαν τους διοργανωτές για την καλή τους δουλειά.



Ακολούθησαν ομιλίες και ποιήματα σχετικά με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, από καθηγητές, δασκάλους  και τον απόγονο του Οδυσσέα Ανδρούτσου, Οδυσσέα Βερούση  όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν....



...και η όμορφη πλέον βραδιά έκλεισε με το χορευτικό του συλλόγου, να κλέβει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, φορώντας τοπικές παραδοσιακές στολές!!!


Οι γυναίκες του χορευτικού, ντυμένες με την παραδοσιακή
φορεσιά των Λιβανατών, με πολύ κέφι & μεράκι, μα πάνω απ'
όλα με αγάπη γι αυτό που κάνουν, μας έδειξαν για ακόμα μια
φορά ότι το δεντρό της περιοχής έχει βαθιές ρίζες

 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here