Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στεφανία Σιμωνέτη


Το κατάστημα "stefi" έχει έδρα τις Λιβανάτες Φθιώτιδος και είναι μια μικρή ατομική επιχείρηση που έχει στηθεί με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο που εξυπηρετεί. 

Η υπεύθυνη του καταστήματος κ. Σιμωνέτη Στεφανία, σχεδιάζει τα προσκλητήρια με αποκλειστικό γνώμονα την επιθυμία των φίλων  που την εμπιστεύονται , ώστε να δουν τυπωμένα τα προσκλητήρια της χαράς τους , όπως τα έχουν ονειρευτεί.
Τα κείμενα συνήθως γράφονται από την ίδια και είναι τις περισσότερες φορές πρωτότυπα  και αποκλειστικά για κάθε περίπτωση, εκτός αν το μελλόνυμφο ζευγάρι ή ευτυχισμένοι γονείς επιθυμούν κάτι που οι ίδιοι έχουν σκεφτεί ή διαβάσει .

Τόσο τα προσκλητήρια όσο και οι μπομπονιέρες  αλλά και η διακόσμηση των δεξιώσεων γίνονται με την προσωπική της φροντίδα .
Εκείνο δε , που θα σας εκπλήξει ευχάριστα είναι οι απίστευτα χαμηλές τιμές .
Δείτε τη δουλειά μας τώρα στις σελίδες μας , και αν κάτι σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε . Θα χαρούμε να σας στείλουμε δείγματα  χωρίς καμία χρέωση (εκτός των εξόδων αποστολής ,που  θα αφαιρεθούν στο τέλος από το ποσόν της  παραγγελίας σας).
Τα προσκλητήρια  θα έρθουν έτοιμα για να τα στείλετε στους καλεσμένους σας και ακόμα αν επιθυμείτε, χωρίς επιπλέον χρέωση, με τυπωμένα τα ονόματά τους.
Εσείς μόνο θα τα χαρείτε και θα τα παραδώσετε στους  εκλεκτούς σας φίλους και συγγενείς που θα χαρούν μαζί σας τις όμορφες ώρες της χαράς σας.
Οι μπομπονιέρες θα σας σταλούν μαζί με τα καλάθια τους, τα οποία όμως θα έχετε την υποχρέωση να μας επιστρέψετε μετά τη  τέλεση του μυστηρίου, εκτός και αν θέλετε να τα αγοράσετε σε τιμές κόστους.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε και βαπτιστικά του οίκου ΝΙΚΟΣ-ΤΑΚΗΣ , λαμπάδες βάφτισης και γάμου που στολίζουμε σύμφωνα με το θέμα του γάμου ή της βάφτισης, καθώς επίσης και όλα όσα χρειάζονται   για την τέλεση του Μυστηρίου  όπως στέφανα, δίσκοι, καράφες, μαρτυρικά ( μπορούν να γίνουν και χειροποίητα )κλπ.
Εκτός από τα παραπάνω , στο κατάστημά μας γίνονται και εκτυπώσεις επισκεπτηρίων , προσκλήσεων συλλόγων και φορέων, αφίσες ( μέχρι μέγεθος Α3) , τιμοκαταλόγων , ημερολογίων  κ.α.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διαθέσατε . Θα χαρούμε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε mail για οποιαδήποτε  πληροφορία ή συνεργασία.
Να είστε καλά και πάντα χαρές
Στεφανία Σιμωνέτη

Επικοινωνία : 2233031943, 6972851408, email:  stesim1956@gmail.com




 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here