Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Βρήκαν τον έναν από τους ληστές της Αταλάντης...



Στην καταδίωξη, που ακολούθησε τότε, είχαν πέσει πυροβολισμοί και μάλιστα στην πλατεία της Τραγάνας ήταν και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο σε τράπεζα της Αταλάντης και οι 3 ληστές καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της περιπετειώδους καταδίωξης έπεσαν και πυροβολισμοί. Ήταν τότε που ο Γ. Καρατζαφέρης παραθέριζε στην περιοχή και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος. 

Οι ληστές εγκατέλειψαν τότε ένα kalasnikof καθώς και ένα σακ βουαγιάζ, που περιείχε μία κουκούλα και ένα γάντι, ενώ επίσης βρέθηκε και ένας κάλυκας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και οι παράλληλες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οδήγησαν τελικά στον έναν από τους 3 ληστές.

Μάλιστα το αυτοκίνητο του 50χρονου, ένα ασημί BMW, είχε χρησιμοποιηθεί για την διαφυγή των ληστών. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών οι ίδιοι ληστές είχαν "χτυπήσει" και πρατήριο υγρών καυσίμων στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη, απειλή και απείθεια, η οποία διαβιβάσθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Ανακριτή Λαμίας, ο οποίος κάλεσε τον 50χρονο για να απολογηθεί την 01-03-2012 και στην συνέχεια διέταξε την επιβολή περιοριστικών όρων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί εάν ο 50χρονος συμμετείχε και σε άλλες κακουργηματικές πράξεις, ενώ φυσικά αναζητούνται και οι δύο συνεργοί του.

Lamiareport



Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here