Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται το φυσικό αέριο σε Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα, Χαλκίδα



Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει την διαχείριση της ΕΠΑ στην Στερεά Ελλάδα...

Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους περιμένουν το φυσικό αέριο στην Στερεά. Σύμφωνα με την ενημέρωση, που έκαναν τα στελέχη της ΔΕΠΑ στην Ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στη Λαμία, από τον επόμενο χρόνο το φυσικό αέριο θα μπορεί να εξυπηρετεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα, Χαλκίδα.

Όπως είπε ο Δ/ντης Δραστηριοτήτων και Διανομής - Αερίου της ΔΕΠΑ κ. Θεόδωρος Τερζόπουλος,μέσα στο 2012 θα αναδειχθεί ο διαχειριστής της ΕΠΑ στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και από το 2013, αν και διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, θα αρχίσει η ανάπτυξη του δικτύου και η διανομή.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε μιλώντας στο LR, ο πρόεδρος του ΤΕΕΑποστόλης Καραναστάσης, ο οποίος τόνισε ότι θα υπάρξει μεγάλο όφελος για τις τοπικές επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και φυσικά για το περιβάλλον.

Τις θετικές επιπτώσεις τόνισε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι να κινούνται όλα τα μεγάλα οχήματα του Δήμου με αέριο και μάλιστα υπήρξε διαβεβαίωση από τα στελέχη της ΔΕΠΑ ότι ένα από τα 12 πρατήρια, που θα γίνουν κατά μήκος της ΠΑΘΕ, θα είναι στην πόλη της Λαμίας.


LamiaReport

Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here