Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αφαντοι οι 3 ληστές του κοσμηματοπωλείου της Αταλάντης



Εκτεταμένες έρευνες για πολλές ώρες το Σάββατο το πρωί σε όλη την περιοχή της Λοκρίδας, από την Αταλάντη την Μαλεσίνα έως και τα όρια με την Βοιωτία.
Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ένα μαύρο ιχ μάρκας seat ibiza χωρίς πινακίδες, που χρησιμοποιούν 3 δράστες ληστείας που έγινε νωρίτερα σε κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Αταλάντης.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Αναζητούνται τρεις (3) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία, σε κοσμηματοπωλείο στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία σήμερα (04-02-2012) το πρωί, σε βάρος ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί και περί ώρα 09:50΄, οι δύο από τους τρεις δράστες, έχοντας ο ένας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα τύπου «FULL – FACE» και κρατώντας όπλο (πιθανώς πιστόλι κρότου), εισήλθαν σε κατάστημα κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 74χρονου ημεδαπού, στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Στη συνέχεια οι δράστες, με την απειλή του όπλου και πυροβολώντας μία φορά για εκφοβισμό προς την οροφή του καταστήματος χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ακινητοποίησαν τον 74χρονο ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρυσαφικά απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας.
Ακολούθως οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, όπου τους ανέμενε ο συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας προς εντοπισμό και σύλληψη των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here