Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οι Λιβανάτες απόυσιάζουν απο την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου!!! Γιατί κύριε Δήμαρχε;

Όποιος επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Λοκρών, ψάχνοντας στο μενού της σελίδας, θα διαπιστώσει με μεγάλη λύπη ότι οι Λιβανάτες σε κάποιες ενότητες απουσιάζουν, ενώ σε κάποιες άλλες υπάρχει μια πολύ μικρή αναφορά!!!

   Πιο συγκεκριμένα αν πάει κανείς στην ενότητα "πολιτισμός - αθλητισμός" του site θα δει οτι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αθλητικό σωματείο από τις Λιβανάτες !!! Η Δάφνη και ο Κύνος δεν υπάρχουν, ενώ για άλλους αθλητικούς συλλόγους μπορούμε να διαβάσουμε για την ιστορία τους τις εγκαταστάσεις τους και τις διακρίσεις τους!  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις λίστες με τα σχολεία κι αυτά ανύπαρκτα! Τέλος στα χρήσιμα τηλέφωνα, μπορούμε να βρουμε πληροφορίες για τράπεζες, φαρμακεία, ιατρεία, πολιτιστικά, λοιπές υπηρεσίες, αλλά ούτε ένα χρήσιμο τηλ για κάποιον ο οποίος ζει στις Λιβανάτες. 

Τα ερωτήματα που γεννιούνται στο μυαλό μου: 
  1. Αυτό γίνεται σκόπιμα; (σσ: η κακοπροαίρετη σκέψη) 
  2. Έγινε μία ακόμη τσαπατσο-δουλειά (ξεπέτα) απλά για να λέμε ότι έχουμε ιστιοσελίδα
Υπάρχουν και οι Λιβανατες στον Δήμο κ Δήμαρχε!!!


 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here