Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Για το Ελληνικό, την Πεντέλη και την εκκλησία Α.Ε.


Χθες 22/3 πήγα στη διαμαρτυρία για το ξεπούλημα του Ελληνικού (το ξεπούλημα του φιλέτου) στη βουλή. Ταυτόχρονα διαμαρτύρονταν και οι κάτοικοι της Πεντέλης για τα φωτοβολταϊκά που πήρε άδεια για να κατασκευάσει η εμπορική εταιρεία «εκκλησία Α.Ε.».
Για το Ελληνικό δεν έχω να πω κάτι, ας κοπιάσουν τα παλικάρια και θα δουν τι έχουν να πάθουν. Η περιουσία είναι του λαού, η Ελλάδα δεν πωλείται!!
Στην Πεντέλη θέλω περισσότερο να αναφερθώ. Τα στρέμματα που παραχώρησαν οι προδότες στην εταιρεία «εκκλησία Α.Ε.» είναι στρέμματα ΚΑΜΕΝΑ!! Καμένα σημαίνει αναδασωτέα!! Βάσει Συντάγματος οι
καμένες περιοχές ανακηρύσσονται την ίδια στιγμή αναδασωτέες*. Παραβιάζοντας λοιπόν το Σύνταγμα τις εκχώρησαν προς εκμετάλλευση.
Το δάσος είναι ιδιοκτησία καθενός Έλληνα πολίτη. Δεν ανήκει σε καμία ξεπουλημένη κυβέρνηση, να το διαχειριστεί με όφελος το κέρδος και δη το εμπορικό. Ο αέρας μου είναι το δάσος, δεν πωλείται, δεν διαχειρίζεται, δεν εμπορευματοποιείται.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η εμπορική συναλλαγή έγινε με την εταιρεία.. εκκλησία. Με περίσσιο θράσος δε, δήλωσαν ότι από πνευματικοί θα γίνουν έμποροι για να βοηθήσουν τους Έλληνες πολίτες που πεινάνε!!!!
Οι θρασύτατοι εκπρόσωποι της εκκλησίας, οι οποίοι στην ιδιοκτησία τους έχουν τα άπειρα ακίνητα τα οποία μισθώνουν!!!!! κι αφήνουν τους άστεγους στον ψόφο και στο κρύο, έρχονται σήμερα να μου πουν ότι θα ασχοληθούν με την παραγωγή ενέργειας, για να βοηθήσουν το ποίμνιό τους;;;;
Τι να πω; Τολμάτε να λέτε ότι είστε οι εκπρόσωποι του Κυρίου στη γη;;; Γι’ αυτό σας εξουσιοδότησε, για να γίνετε έμποροι;

Στεφανία Λυγερού

* άρθρο 24 του Συντάγματος της Ελλάδος, άρθρο 117 παρ. 3 «όταν καεί μια δασική περιοχή κηρύσσετε αυτομάτως αναδασωτέα»


Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here