Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 18χρονο, για βιασμό στην Αταλάντη

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σ΄ έναν 18χρονο Αλβανό τον οποίο αναζητούσε εδώ και καιρό η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε στην Αταλάντη, όπου εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε επιχείρηση εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου.


Ο 18χρονος αλλοδαπός φέρεται να κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης στη περιοχή του Ρέντη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής τον αναζητούσε, γιατί εκτός από τον βιασμό τον βαραίνουν και άλλες κατηγορίες για αποπλανήσεις παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τις αποτρόπαιες πράξεις του και ο αριθμός των θυμάτων.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ Αταλάντης στις 18:30΄ στο χώρο εργασίας του και ήταν ένα σοκ για την τοπική κοινωνία, αλλά και για όσους τον γνώριζαν, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, αλλά αντιθέτως όλοι μιλούσαν για ένα εργατικό παιδί και καλό τεχνίτη στη δουλειά του.


Απο LamiaReport
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here