Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΟNYMOUS: ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ


Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
anonymous2
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Σοκ προκαλεί το βίντεο το οποίο περιέχει συνομιλία του εφέτη – ειδικού ανακριτή Δημήτρη Μόκκα, με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Χ.Χ  και το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο από τους Anonymous. Απ'όσα τουλάχιστον υποστηρίζονται επιβεβαιώνεται ότι οι Γερμαναράδες λύνουν και δένουν στην χώρα η οποία αποτελεί προτεκτοράτο τους.
Η συνομιλία φέρεται να έχει πραγματοποιηθεί στο ανακριτικό γραφείο στο μέγαρο του Εφετείου (Λουκάρεως) ενώ παρευρίσκεται και ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Όπως υποστηρίζουν οι Anonymous το συγκεκριμένο υλικό αλλά και άλλα αρχεία μεταξύ των οποίων έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα, τα απέσπασαν όταν παραβίασαν τους server της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι πως τέτοιο υλικό για αντάρτικα πόλης ή για οτιδήποτε άλλο πρόκειται, έφτασαν στην χαφιεδο-αυλή της Γερμανικής πρεσβείας. Ποιος τα έδωσε και πρωτίστως ποιος τα υπέκλεψε από το Εφετείο; Ξέρει να μας πει ο χοντροπασόκος υπουργός Δικαιοσύνης Παπαιωάννου;
Σε βίντεο που ανέβηκε χτες στο vimeo.com, η γνωστή οργάνωση χάκερς αναφέρουν:
«Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του Ρόλαντ Βέγκενερ [πρώην Γερμανού πρέσβη] βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη».
Όπως υποστηρίζει ο ανώνυμος ομιλητής, τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που ενδιαφέρουν τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας και απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη είναι: η τρομοκρατία, οι μίζες της Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Ακόμα ισχυρίζεται, ότι σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που διαθέτουν, «η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση»
Το βίντεο καταλήγει αναφέροντας ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες», και γι' αυτό οι Anonymous απειλούν ότι θα επιτεθούν την Κυριακή των εκλογών, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών.
Το θέμα είναι τεράστιο που βγαίνει πριν από τις εκλογές. Έχει χρηματιστεί ο πολιτικός κόσμος, οφείλονται οι γερμανικές αποζημιώσεις, ξεπουληθήκαμε στη Siemens, η Μέρκελ είναι άτυπος πρωθυπουργός της χώρας, οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες υποκλέπτουν ανάκριση εφέτη και οι ξεφτυλισμένοι Έλληνες πολιτικοί ζητούν τη ψήφο μας.
Τεράστιο θέμα που έχει εξέλιξη...

makeleio.gr

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει. 
Πατήστε ΕΔΩ Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here