Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μετά από 7 χρόνια, και πάλι ανοιχτό για το κοινό το Ακρωτήρι στη Σαντορίνη




Μετά από 7 χρόνια διακοπής, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου στεγάστρου, επαναλειτουργεί ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου στη Σαντορίνη, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτισμού Πέτρο Αλιβιζάτο και τον δήμαρχο του νησιού, Νίκο Ζώρζο.
Στις δηλώσεις του, ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Αλιβιζάτος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του χώρου, ως του σπουδαιότερου προϊστορικού οικισμού στην περιοχή του Αιγαίου και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του υπουργείου που υπερέβαλαν εαυτόν, ώστε με το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού ο χώρος να μπορέσει να ανοίξει για το κοινό.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Σαντορίνης δήλωσε ότι έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ θα διατεθεί προσωπικό του δήμου Σαντορίνης για τη φύλαξη του χώρου και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι επισκέψιμος από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.



Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει.
 Πατήστε ΕΔΩ Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here