Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η Ακρόπολη στο εξώφυλλο του νέου cd των Uriah Heep


Οι Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι τον Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club.
Το συγκρότημα που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 και του 80, συνεχίζει με επιτυχία να ηχογραφεί αλλά και να κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που στη σαραντάχρονη καριέρα τους έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκ. album!
Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το ελληνικό κοινό «το πιο αφοσιωμένο» σε όλο τον κόσμο και επέλεξε μια φωτογραφία της Ακρόπολης για το εξώφυλλο του cd, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό του για το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα.
«Προσπαθούμε να παίζουμε στην Ελλάδα κάθε φορά που προγραμματίζουμε περιοδεία και ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός που μας δείχνει το ελληνικό κοινό να φαίνεται και στο cd. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!»
Στο cd περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους, όπως τα ‘Overload’, ‘Return To Fantasy’, ‘Only Human’, ‘Gypsy’, ‘Easy Livin’’ και July Morning



Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here