Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δωρεάν διανομή προϊόντων σε απόρους του Δήμου Λοκρών


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας κ Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών, θα πραγματοποιήσει Πρόγραμμα της Ε.Ε του 2012 για δωρεάν διανομή προϊόντων  στους απόρους του Δήμου Λοκρών των μειονεκτικών κ ορεινών περιοχών(Γουλέμι, Κυρτωνη, Καλαπόδι, Λάρυμνα, Μαλεσίνα, Μαρτίνο, Προσκυνά, Έξαρχος).
Δικαιούχοι της δωρεάν διανομής τροφίμων είναι οι δημότες που έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό  εισόδημα έως 12.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά συνολικά 30% για τη σύζυγο και για το 1ο και 2ο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί και κατά 40% για καθένα από τα επόμενα ανήλικα ή προστατευόμενα παιδιά. 
Επιπλέον το εισόδημα των 12.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας. Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα κάθε δικαιούχου, προσαρμοσμένο με τις διάφορες προσαυξήσεις.
 
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής θα υποβληθούν στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και στα Γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Μαρτίνου και Μαλεσίνας (για όσους αφορούν αυτές τις περιοχές) έως  και 31-3-2012 και είναι τα εξής:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(εμπρός-πίσω πλευρά)

2.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ(οικονομικού έτους 2011 επικυρωμένο στα κατά τόπους ΚΕΠ ) 

3.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86  για την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα έτους 2012 μέσω ενός και μόνο φορέα υλοποίησης (επικυρωμένο στα κατά τόπους ΚΕΠ).

4.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (πρόσφατη) από Δήμο ή τις Δημοτικές ενότητες (για όσους υποβάλλουν δικαιολογητικά μέσω Δήμου ως μόνιμοι κάτοικοι ορεινών / μειονεκτικών περιοχών) 

5.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ πρόσφατο  (Μόνο για άπορες /πολύτεκνες /τρίτεκνες και μονογονεϊκές ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)



 LOKRIS NEWS +


Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here