Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης


Αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία σε οικία στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία χθες (19-03-2012) νωρίς το πρωί, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην οικία του, στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί και περί ώρα 02:00΄, οι δύο δράστες, παραβιάζοντας παράθυρο μπάνιου, εισήλθαν στην οικία του 83χρονου ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου (μαχαίρι), που κρατούσε ο ένας από τους δράστες, τον ακινητοποίησαν και του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί στο κρεβάτι όπου κοιμόταν.

Στη συνέχεια αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (14.000) περίπου ευρώ, την αστυνομική ταυτότητα του 83χρονου καθώς και δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Lamiatimes.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here