Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μήπως οι μίζες έχουν "κολλήσει" και τις επενδύσεις στον τόπο μας?


Αυτό αναρωτιέται ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδος Θωμάς Τουσιάδης με αφορμή το σκάνδαλο με τις μίζες των υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης.


Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της επιστολής που απέστειλε και στο οποίο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη μαρίνα των Κ.Βούρλων και στο Atalanti Hills: 

Αυτή η σύλληψη των δύο υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης οι οποίοι ζητούσαν μίζα 120000 € για να προχωρήσει μια ξενοδοχειακή επένδυση με αποτέλεσμα αυτή να καθυστερεί περισσότερο από πέντε χρόνια, μήπως θα πρέπει να μας κάνει να κοιτάξουμε και προς αυτήν την κατεύθυνση για τις περιπτώσεις της μαρίνας των Κ. Βούρλων, του Atalanti Hills και ίσως και άλλων περιπτώσεων που καθυστερούν αδικαιολόγητα στην Περιφέρειά μας;

Διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό ότι μέχρι σήμερα τίποτα δεν προχωρούσε εάν κάποιοι δεν έπαιρναν την μίζα τους. Η μίζα ήταν κάτι δεδομένο απ’ ότι φαίνεται , ήταν μέσον πλουτισμού των όποιων επιτηδείων, οι οποίοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο, μέσα ή έξω από τα υπουργεία, μπορούσαν να επηρεάζουν την εξέλιξη μιας επενδύσεως.

Ας δούμε λοιπόν και προς αυτήν την κατεύθυνση μήπως και βοηθήσουμε να ξεκολλήσουν ορισμένα έργα και κάτι να αρχίσει να κινείται στον τόπο μας στον τομέα της ανάπτυξης. Μέσα από όλο αυτό το κακό που ζούμε τον τελευταίο καιρό υπάρχει η δυνατότητα να προκύψει και κάτι καλό, να εξαφανιστούν τα «λαμόγια» που ζούσαν παρασιτικά και πλούτιζαν εκβιάζοντας παραγωγικούς και δημιουργικούς Έλληνες βλάπτοντας έτσι την οικονομία και τον Έλληνα εργαζόμενο. 

Θ. Τουσιάδης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος 


LamiaReport

Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here