Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το 58% των γυναικών προτιμά το Ποδήλατο παρά το σεξ!


To 58% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα του αμερικανικού “ποδηλατικού” περιοδικού Bicycling Magazine απάντησαν ότι θα επέλεγαν το ποδήλατο αντί του σεξ αν έπρεπε να αποχωριστούν μια από τις δύο “απολαύσεις” για διάστημα ενός μήνα. Αντίστοιχη απάντηση έδωσε και το 50% των ανδρών ποδηλατών
Οι συντάκτες του περιοδικού σχολίασαν πως το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτελεί μια ένδειξη της αγάπης των δικυκλιστών για την ποδηλασία, σε βαθμό που να θυσιάζουν το σεξ.
Οι δημοσκοπήσεις του Bicycling Magazine για τις προτιμήσεις των ποδηλατών και τον τρόπο που “βλέπουν” τον κόσμο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: δραστηριότητες στη φύση ή σινεμά, φαγητό ή μόδα, κλπ.
Η πλειονότητα των γυναικών που απάντησαν στο Bicycling Magazine προτιμά τους ποδηλάτες με ξυρισμένα πόδια,το 73% των συμμετεχόντων στην έρευνα κάνει ποδήλατο για διασκέδαση, ενώ το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος



cyclingsantorini.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here