Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Προβόπουλος: Το 2009 είχα ενημερώσει Παπανδρέου και Καραμανλή για το έλλειμμα

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την οικονομία πως είχε ενημερώσει πριν από τις εκλογές του 2009 τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, μέσω της έκθεσης της Ελλάδος, για την πορεία της οικονομίας και την πρόβλεψή του για διψήφιο αριθμό ελλείμματος.
Ο κ.Προβόπουλος υποστήριξε πως αν είχαν ληφθεί μέτρα από την πρώτη μέρα θα μπορούσε η χώρα να είχε αποφύγει το Μνημόνιο. Τόνισε μάλιστα πως είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για την πορεία του ελλείμματος από τις 8 Σεπτεμβρίου του 2009, παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της Λούκας Κατσέλη..
Σύμφωνα με το πρώτο θέμα ο διοικητής της Ελλάδας επέκρινε και τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου περί Τιτανικού χαρακτηρίζοντας της «ατυχείς» . Διευκρίνισε ωστόσο ότι «οι αγορές παρακολουθούσαν. Ήταν ατυχής η δήλωση περί Τιτανικού, όμως δεν επηρέασε τόσο τις αγορές...».


http://www.iefimerida.gr 


Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here