Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

''Στο κόσμο των μελισσών οι εργάτριες σκοτώνουν τους κηφήνες. Στον ανθρώπινο κόσμο οι κηφήνες σκοτώνουν τους εργαζόμενους''.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,

Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα θα παρατηρήσετε πως πριν από κάθε άρθρο εμφανίζεται το μήνυμα "WE ARE ALL GREEKS NOW" Ίσως να είναι εκνευριστικό για κάποιους από σας, αλλά είναι ο δικός μας τρόπος διαμαρτυρίας σε ένα σύνολο από μέτρα τα οποία, μέρα με την μέρα καταβροχθίζουν την περηφάνια του Έλληνα. Πατήστε το κλείσιμο επάνω δεξιά για να φύγει το μήνυμα.


Είναι η συμπαράσταση από την μεριά μας, στο αντίστοιχο παγκόσμιο  κίνημα που τάσσετε υπέρ των Ελλήνων πολιτών (και όχι των πολιτικών!) Παρά την παραπληροφόρηση από την μεριά των  μεγάλων ΜΜΕ και των πολιτικών εκπροσώπων μας, υπάρχουν αρκετοί πολίτες οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά είναι συγκεκριμένα παιχνίδια και απέχουν κατά πολύ από τον μέσο Έλληνα.

Να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο





Διαβάστε όλα τα άρθρα. Πατήστε ΕΔΩ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here