Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εκκληση για βοήθεια σε τυφλό παιδάκι




Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω έκκληση βοήθειας: «Μια 7μελής οικογένεια από την Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης, Λέσβου, χρειάζεται επειγόντως την βοήθειά σας. Το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, ο Θεοφάνης, γεννήθηκε πρόωρα στους 6 μήνες εγκυμοσύνης της μητέρας του με βάρος 550 γραμμάρια με αποτέλεσμα να έχει πολλά προβλήματα στην υγεία του. Από την ημέρα που γεννήθηκε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγίων Σοφίας σε θερμοκοιτίδα. Αυτή την στιγμή είναι 1μήνα και με βάρος 2,5 κιλά και συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Το πιο σημαντικό και επείγον πρόβλημα είναι η τύφλωση που θα πάθει ο μικρός λόγω της αποκόλλησης που έχει υποστεί στην περιοχή των ματιών του. Οι ιατροί από το νοσοκομείο προειδοποίησαν την οικογένεια ότι μέσα σε 15 ημέρες θα πρέπει να μεταφερθεί το παιδί στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο και να σωθεί η όρασή του.
Η οικογένεια δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι και ούτε την εγχείρηση… ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ…ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΩΡΙΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ…. Η μητέρα του παιδιού λέγεται Μαρία Μπαμιεδάκη και για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 00302109737145 ή στείλτε ένα email στο theofanis06@yahoo.gr για περισσότερες πληροφορίες. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ».
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here