Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

'Εμποροι Λαμίας προς βουλευτές Φθιώτιδας:"Είσαστε προδότες μην γίνετε & εγκληματίες"

"Διαλέξτε, σκεφτείτε και ψηφίστε αλλά να ξέρετε ότι η μέχρι σήμερα αδιαφορία, ή άγνοια σας, ήταν προδοσία ενώ από δω και στο εξής θα είναι έγκλημα" τονίζουν σε επιστολή τους προς τους βουλευτές της Φθιώτιδας, οι έμποροι της Λαμίας, με σκληρή ανακοίνωσή τους, που τους καλούν να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.
Σε μία επιστολή - καταπέλτη ο εμπορικός σύλλογος Λαμίας βάζει προ των ευθυνών τους, τους 5 βουλευτές της Φθιώτιδας και τους προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν τα νέα σκληρά, απαράδεκτα και άκρως αντιλαικά, οικονομικά μέτρα, που καταστρέφουν το ελληνικό νοικοκυριό, την Ελληνική επιχείρηση και το Ελληνικό εμπόριο. O πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λαμίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κεντρικής Ελλάδας για τους λόγους που ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, συνέταξαν μια τόσο σκληρή επιστολή. Δείτε το video
απο lamiastar.gr
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here