Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η έκθεση "Θερμοπύλες, 2.500 χρόνια" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα


Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ – ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας με τίτλο «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, 2.500 ΧΡΟΝΙΑ» που φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Λαμίας και συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας , το Δήμο Λαμιέων και τη ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων, θα φιλοξενηθεί στη συνέχεια με πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων σε αδελφοποιημένες με την Λαμία πόλεις.
Με πρώτο σταθμό την Πρέβεζα, η έκθεση θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Πρέβεζας στην Πινακοθήκη «Λέανδρος Σπαρτιώτης» και θα παραμείνει στον χώρο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης, θα γίνουν αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 07:00 το απόγευμα. Η έκθεση και η πρωτοβουλία στο σύνολό της παρουσιάστηκε μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδος και την εκπομπή Stop Καρέ.

lamiastar.gr
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here