Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χαλάει ο καιρός από σήμερα...



Το νέο κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε από τα δυτικά και βόρεια. Από το μεσημέρι και μετά θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές και την Στερεά Ελλάδα.
Όσοι θα κινηθείτε προς ορεινές και ημιορεινές περιοχές, όπως προς Καρπενήσι ή την δυτική Φθιώτιδα, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας αλυσίδες.
Ακολουθεί η πρόγνωση από το συνεργάτη μας Κώστα Λούτα.

Παρασκευή (ημέρα Θεοφανείων)
========================
Συννεφιασμένος θα είναι αρχικά ο καιρός ανήμερα των Θεοφανείων. Από το μεσημέρι όμως θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και χιόνια αρχικά στα ορεινά (από τη Ράχη Τυμφρηστού και πάνω). Το απόγευμα θα αρχίσει να χιονίζει στο Καρπενήσι, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα τα χιόνια θα κατέβουν και σε ημιορεινές περιοχές. (από Δομοκό και πάνω). Ασθενής χιονόπτωση είναι πιθανό να σημειωθεί και στα βόρεια προάστια της Λαμίας προς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ΝΔ ασθενείς, αλλά από το βράδυ θα στραφούν σε ΒΔ 3-4 μποφόρ.

Σάββατο
======
Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι τα χιόνια θα έχουν σταματήσει σε όλο το νομό. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2-6 βαθμούς, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυριακή
======
Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα ανέβει λόγω της ηλιοφάνειας στη διάρκεια της ημέρας και θα φτάσει τους 8-9 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here