Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

«Επίθεση» σε στρατόπεδο στη Λαμία αποκαλύπτει η Μιλιέτ



Μυστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία έγινε «επίθεση» Τούρκων ακόμα και σε ελληνικό στρατόπεδο στη Λαμία, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμπρησμών σε ελληνικά δάση από Τούρκους Πράκτορες.

Στην ίδια έκθεση αναφέρονται και εμπρησμοί δασών σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, όπως η Κρήτη και η Ρόδος.



Ο αρθρογράφος της Μιλιέτ, Can Dundar, επικαλείται έκθεση, η οποία συντάχθηκε μετά την εισαγγελική έρευνα που είχε ζητήσει ο Μεσούτ Γιλμάζ για τη δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και παρακρατικών, κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ.

Τα στοιχεία αυτά περιέχονται σε 12 σελίδες που είχαν χαρακτηριστεί κρατικά μυστικά και δεν δημοσιοποιήθηκαν τότε μαζί με την υπόλοιπη έκθεση. Μάλιστα την ύπαρξή τους επιβεβαιώνει προσωπική έρευνα στα αρχεία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπουλέντ Ετσεβίτ, όπου υπάρχει η απαντητική επιστολή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με την οποία χαρακτηρίζονται απόρρητα τα στοιχεία αυτά.

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι στα μέσα της δεκαετίας του 90 οι Τούρκοι είχαν στείλει δύο ομάδες πρακτόρων στην Ελλάδα, αλλά μετά από δολιοφθορές και στα τουρκικά παράλια επήλθε ανακωχή.

Στρατιωτικές πηγές στην Αθήνα διαψεύδουν τα περί επίθεσης σε ελληνικό στρατόπεδο, ενώ το υπ. εξωτερικών και τα πολιτικά κόμματα ζητούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η ΝΕΤ
 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here