Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αταλάντη - Τον έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο.

28/12/2011


-Μαρτυρική νύχτα στα χέρια των ληστών πέρασε 73χρονος από την Αταλάντη
-Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο για να τους πει, που έχει τις λίρες και τα χρήματα
-Τον 73χρονο άκουσαν οι γείτονες στις 09:00΄το πρωί να καλεί σε βοήθεια




Οι 3 αδίστακτοι ληστές φορώντας κουκούλες, μπήκαν στον 1ο όροφο του δυόροφου σπιτιού, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Πήγαν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο του 73χρονου, που έμενε μόνος στο σπίτι. 

Τον έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο. <<Θέλουμε τις λίρες και τα λεφτά..πες μας που είναι κρυμμένα για να μην πεθάνεις>>, έλεγαν και ξαναέλεγαν οι δύο κακοποιοί, χτυπώντας στο πρόσωπο τον 73χρονο. Ταυτόχρονα έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να βρουν αυτά που ζητούσαν. 

Τελικά έφυγαν με τα 800 ευρώ που βρήκαν στο παντελόνι του ηλικιωμένου και 2 κινητά, αφήνοντας σχεδόν αναίσθητο το θύμα του. Ο 73χρονος, που πέρασε κυριολεκτικά μια μαρτυρική νύχτα, καλούσε σε βοήθεια αλλά κανείς δεν τον άκουγε. Τελικά αργά το πρωί, με όση δύναμη του απέμεινε, έτσι όπως ήταν δεμένος σύρθηκε μέχρι το παράθυρο και άρχισε να φωνάζει. Τον άκουσε ένας γείτονας στις 09:00΄το πρωί και αφού τον έλυσε, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ άφαντοι παραμένουν οι 2 ληστές, παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

LamiaReport



 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here