Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το LOM προτείνει..... Αllegro

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ


To Live O Magazine, "έφαγε" στο Cafe Restaurant "Allegro"

Σάββατο βράδυ, λίγο πριν την Βραδυνή μας έξοδο και τα στομάχια άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος, οπότε το Allegro, ήταν η ιδανική επιλογή!


   Όπως ήταν αναμενόμενο -Σαββατόβραδο βλέπεις- το μαγαζί ήταν γεμάτο. Η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι θα αργήσουμε να εξυπηρετηθούμε. Καθίσαμε σε ένα από τα δύο άδεια τραπέζια στον εσωτερικό χώρο και σε λίγα λεπτά ήρθε η σερβιτόρα για παραγγελία. Αν και η διακόσμηση και το περιβάλλον του μαγαζιού είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο, θα προτιμούσαμε να είμαστε στα μπροστά έξω τραπέζια ή έστω κάπου κοντά στην πισίνα, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

   Ένα τέταρτο αργότερα, τα πιάτα ήρθαν στο τραπέζι και τα πιρούνια μας πήραν φωτιά... Μία πίτσα, μία κρέπα, ένα burger και μία σαλάτα άρχισαν να καταβροχθίζονται :) Ήταν όλα άψογα!!! Ποιοτικά υλικά, πολύ καλά μαγειρεμένα και ταυτόχρονα πολύ καλά σε εμφάνιση. Ο Δημήτρης και η Εύη (οι ιδιοκτήτες) πάντα χαμογελαστοί, μας εξήγησαν πως η ποιότητα τόσο στα υλικά που χρησιμοποιούν, όσο και στην εξυπηρέτηση είναι από τις βασικές αρχές λειτουργείας του Allegro. Και όλα αυτά σε έναν καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο στην παραλία Λιβανατών. 

   Σε εποχές οικονομικής κρίσης, το Allegro δίνει μαθήματα σε πολλές επιχειρήσεις του χώρου με λογικές τιμές, υψηλή ποιότητα στα προϊόντα του και ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση. Από νωρίς το πρωί για καφέ, τόσο στον χώρο του Allegro, όσο και στις δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία, μέχρι αργά τ βράδυ για ποτό και φαγητό. 

Βαθμολογία: 4/5



 
Lokris 24 Online Mag © 2011 Lokris 24 Facebook & Lokris24.com. Supported by Prime Skepsis

Οι απόψεις των Blogger του Lokris 24 δεν ταυτίζονται απαραίτητα μεταξύ τους. Εάν κάποιος, θέλει να μπει στην ομάδα του Lokris 24 ή θέλει να εκφράσει την άποψη σε κάποιο άρθρο, να στείλει το αίτημα του από το μενου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Click Here